dimarts, 9 de gener del 2018

Activitats de gener que no us podeu perdre!




A en Paf li agrada que les nenes i els nens de l'escola aneu a fer tota mena d'activitats entorn als llibres i que visiteu les biblioteques! Per això us vol fer saber aquestes activitats que es fan a Vic per a tots vosaltres. No badeu:


-Aquest dissabte, 13 de gener, a les 5 de la tarda, a la llibreria El Petit Tresor (carrer de la Fusina, 17, de Vic), hi ha la presentació teatralitzada de la història Amina, escrita per Marta Lucena i amb il·lustracions de Marta Ramos. És per a infants a partir de 5 anys.

-El dimarts 23 de gener, a les 17:30 h, a la biblioteca Joan Triadú, hi ha Contes que fan pessigolles, per a nens i nenes a partir de 4 anys, a càrrec de Rosa Fité.

-I el dimecres 31 de gener, de les 17:30 h a 19:30 h, també a la biblioteca Joan Triadú, les nenes i els nens de 6 a 12 anys podeu fer un taller que es diu Espurnes, a càrrec de FunBrain, en què jugareu amb un generador d’electricitat estàtica per entendre millor el concepte d’energia elèctrica i els seus camps. Alerta, que hi ha places limitades! Si hi voleu anar, us heu d'apuntar a la biblioteca Joan Triadú a partir del 16 de gener!